Sekalaisen suhaajan muutaman päivän työasu

Asukuvien pusero – Junarose, neuletakki – Kaino, kengät – Zign ja korvikset- Aarikka, saatu.

”Tuo mulle taivaalta kuusi kuuta..” alkoi ystäväni hyräilemään paitani nähdessään. Joten kiitos rakas Anni, nyt on sitten soinut Ressu Redford päässä koko päivän!

Mulla on ollut vähän vielä käynnistymisvaikeuksia tähän syksyn tullen koittaneeseen epämääräiseen arkirytmiin. On tuntunut todella tahmealta tarttua töihin ja aikatauluttaa tekemisiään. Kun siis kesällä ehti taas tottua perus päivätöihin, niin siirtymä vapaampaan itseohjattuun työskentelyyn vie taas hetken. Mut se on ollut ihan sama käynnistymisvaikeus joka vuosi kesäpestin päätyttytä ja rytmin muututtua. 

Tällä viikolla vietetty yrittäjän päivä sai minutkin miettimään omaa yrittäjyyttäni, jota on nyt virallisesti takana pari vuotta. (Sitä ennen työllistin itseni kevytyrittäjänä jo neljän vuoden ajan). Vaikka en ollut todellakaan suunnitellut yrittäjäksi ryhtymistä, oli tähän tilanteeseen päätyminen loppujen lopuksi parasta mitä minulle on työelämässä tähän mennessä tapahtunut. 

Kirjoitinkin fb-seinälleni pari päivää sitten seuraavasti:

Mua ei itketä yrittäjyydessä YELit eikä verot. En koe, että minua pienyrittäjää riistetään ja poljetaan, enkä myöskään allekirjoita ajatusta, että yrittäjä ei voi koskaan lomailla ja muutenkin on aina vaan raskasta ja hankalaa. 
Mulle yrittäjyys on tarkoittanut sitä, että mulla on itselläni valta hinnoitella mun aikani ja muokata mun työaikoja oman jaksamiseni mukaan.

Parasta näissä vuosissa on kuitenkin ollut se, että en ole tehnyt mitään tiukkaa liiketoimintasuunnitelmaa ja rajannut itseäni jonkun tietyn asian tekijäksi, vaan olen sanonut rohkeasti kyllä tai ainakin ehkä mitä erilaisempiin ehdotuksiin.

Minulle yrittäjyys on sitä, että voin myydä kaikkea osaamistani ja eikä yksikään päivä ole siksi samanlainen kuin edellinen. Se on myös sitä, että monena päivänä työt eivät varsinaisesti edes tunnu työltä, vaan saan vaan tehdä mielenkiintoisia juttuja joista minulle maksetaan.

Ainakin toistaiseksi olen siis varsin iloinen ja tyytyväinen yrittäjä. En mä rikastumaan ole päässyt, mutta ei mun ole toistaiseksi tarvinnut olla taloudellisesta tilanteesta huolissaankaan. Suurempia suunnitelmia tai tavoitteita mulla ei vieläkään ole, mutta tää sekalainen suhaaminen sopii mulle.

Että sitä sekalaista suhaamista tässä olis taas edessä. Jännityksellä odotan mitä kaikkea kivaa sitä taas pääsekään tulevina kuukausina tekemään! 


Mun tukka harvoin näkyy kuvissa takaa päin, mutta siitä välillä kysellään, joten tässäpä kerrankin takaraivoa ikuistettuna. Pitkää tukkaa on siis vain pään päällä, kaikki muut on kynitty. Vaikka olen viihtynyt tässä hiusmallissa jo useamman vuoden, en edelleenkään kaipaa mitään muutosta. Mun kamalin painajaiseni olisi, että mulla olisi pidempää tukkaa koko päässä. Apua miten hikistä ja ahdistavaa. 😀

Työmietteistä viime päivien työasuun. Planeettakuvioinen sifonkipaitapusero on Junaroselta saamani mallikappale. En ole vielä bongannut tuota kuosia myynnistä, tulee muistaakseni kauppoihin hieman myöhemmin syksyllä. Saman mallista läpikuultavaa puseroa on kyllä ollut jo eri kuoseilla aiemmissakin mallistoissa.

Vaaleanpunaisten planeettojen vuoksi pusero sai kaverikseen Kainon puuvillaisen Rauha-neuletakin ja hattaraista sävymaailmaa jatkavat nahkatennarit. Tässä asussa onkin tullut sitten tassuteltua jo useampi päivä. 

Tuosta neuleesta puheenollen, Kainolta tuli tällä viikolla myyntiin heidän uusi syysmallisto! Jos vaatekaappisi huutaa juurikin vaikka neuletakkia, niin puuvillan lisäksi saatavilla on myös merinovillaisina versioina. Itse mietiskelen, josko tilaisin söpöt Katukissa-legginssit, mutta värin valinta tuottaa päänvaivaa.

Legginssit – Lindex / Pusero – Junarose (saatu) / Neuletakki – Kaino (saatu) / toppi – Marks & Spencer / rintaliivit – Elomi / kengät – Zign, Zalando (saatu) / korvikset – Aarikka (saatu)

Tällä viikolla tän sekayrittäjän työt ovat pitäneet sisällään lähinnä kuvaamista ja kuvankäsittelyä, mutta tulevalla viikolla olisi vuorossa mm. konsultointihommia, sisältösunnittelua, puhujakeikkaa ja blogiyhteistyökuvioiden parissa työskentelyä. Tie vie taas muutamaksi päiväksi Helsinkiin ja menen jälleen pariksi yöksi siihen kivaan airbnb-kämppään, joka näkyi edellisessä postauksessa!

Ps. Pakko nyt kuunnella kerran se Ressun biisi… ”Teetkö vielä kaikkesi mun tähden? Saanhan olla hullu niin kuin ennen? Etsitkö mut uudelleen jos lähden? Saanks mä sulta lainaa jos mä tarvitsen?”


Tags:
,
10 Comments
 • Tiina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihana asu ja ihana on Ressun biisikin😎Kiitos, olen poiminut asuistasi muutaman kerran vinkin ja toteuttanutkin👌

 • Käyttäjä28993
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tosi kivat asut, heti kunhan tuo Ressun kuusi kuuta pusero tulee myyntiin, tilaan.
  Vaaleanpunainen tekee kyllä kivan säväyksen ja tuo asuun raikkautta.

 • Leena468
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kamalat hiukset enkä asustakaan pidä.

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Onnistunut look! Kassi vai pitääkö sanoa laukku on piste i päälle!

 • Anu T.
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tuo paitapusero on ihana!

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kylläpä tuo kampaus pukee sinua hyvin 🙂

 • Runo
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Upea asukokonaisuus

 • Käyttäjä35628
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  As fashion content editor at https://www.essaydone.co.uk/essay-editing.php I think this just great outfit not only in winter season but specially for those women who have plus size with their body and it just greatly sparks and help flaunting their fabulous body curves

 • AnneÄssä
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Veera, tätä avaruuspaitaa ei taida vieläkään löytyä myynnistä? Mä oon yrittänyt etsiä ja etsiä, mutta..ei löydy. 🙁 Jos vaikka itse huomaat,niin laita ihmeessä vinkki tänne!

 • Samuel Cox
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  A motivating discussion is worth comment. I do believe that you should publish more on this subject matter, it might not be a taboo matter but usually people don’t talk about such issues. To the next! Many thanks!!
  https://routeradmin.pro/192-168-1-1/

Post A Comment