Kyllä ne tunika ja leggarit aina toisinaan minunkin päälle eksyy

Kuvien tunika – Masai, saatu.

Tällä viikolla vaihtui viimein kepeät kesäkengät nilkkureihin ja aamulla töihin lähtiessä sai kaivaa esiin sormikkaat ja korvia lämmittävän pannan. Mutta asukuvissa on vielä julkaisemattomia ruutuja ajalta jolloin tarkeni ilman sukkia ja villahuivia. Jätetään tässä siis muutamien asupostausten verran vielä jäähyväisiä kesätossuille ja paljaille nilkoille.

Nämä asukuvat napattiin teatterireissulla, josta edellisessä postauksessa kerroin. Jos et vielä lukenut vinkkiäni syksyn viihdyttävimmästä musikaalista, niin tee se nyt!

Tein itse asiassa hetki sitten sellaisen lupauksen itselleni, että yritän tässä syksyn ja talven aikana käydä enemmän kulttuuririennoissa kuten teatterissa, keikoilla ja näyttelyissä. Ne kun ovat tässä viimeisen vuoden aikana joka kerta tuoneet kovasti kaivattua iloa elämään joka kerta, kun on saanut aikaiseksi johonkin lähteä. 

Tällä hetkellä on liput jo valmiina Ellinooran keikalle Porin Kehräämölle sekä suursuosikkini Amorphiksen keikalle Helsingin jäähalliin mun synttäriviikonlopulle. Musikaaleista kiinnostaisi TTT:n Billy Elliot ja Helsingin kaupunginteatterin Pieni Merenneito. 

Helsinkiin seuraavan kerran suunnatessa haluan käydä myös Valokuvataiteen museossa katsomassa Caj Bremerin näyttelyn. Monta muutakin keikkaa ja esitystä on muhimassa mielessä. 

Jos teillä on mielessä jotain hyviä tärppejä kulttuurin saralla (etenkin akselilla Pori-Tampere-Helsinki-Turku), niin kertokaa toki!

Minulla ei ole ollut aikoihin mitään khakinvihreää vaatekaapissani, mutta tämä Masain tunika (saatu) tuntui silti tosi ”minulta”.

En tunnetusti ole myöskään tunika + legginssit -yhdistelmän suurin fani, mutta aina toisinaan osuu kohdalle sellaisia vaatteia molemmista kategorioista, että tuntuu luontevalta ne yhdistää. Noissa Lindexin mokkaa imitoivissa legginsseissä on sen verran puetumpi fiilis kuin perus trikookalsareissa, että läpäisevät seulani helpommin. 

Toinen alaosa mitä ajttelin tuohon tunikaan yhdistää, on keinonahkahousut. Pitääkin sovitella jo heti tänään.

Kävin jokin aika sitten Masain showroomilla tutustumassa ensi kevään ja kesän mallistoihin ja vitsi miten paljon ihania juttuja sieltä onkaan taas tulossa. Mä olen viime vuosina alkanut koko ajan löytää enemmän ja enemmän kivoja vaatteita Masailta ja ne ovat tulleet tutuksi esimerkiksi Ratsulan muotinäytöksissä astellessa.

Masain vaatteissa on mainitsemisen arvoista se, että heiltä löytyy monelle erilaiselle vartalotyypille sopivia malleja ja ne on aina kätevästi tuotteisiin merkitty. Malleja on esim yläosissa Fitted, A-Shape, Straight, Oversize, Shaped ja vinoon leikattu Bias. Jos siis jonkin ”muodon” itselleen hyväksi havaitsee, on seuraavistakin mallistoista helppo löytää itselle passeleita vaatteita. 

 

Tunika – Masai koko XXL (saatu) / Legginssit – Lindex / Nahkarotsi – Saki / Espadrillot – Macarena / Laukku – Zara / Korvikset – Aarikka (saatu)

Tämä kuvien kuluvan syksyn mallistoon kuuluva Grith Tunic on malliltaan A-Shape. En ole mikään suuri A-linjaisten vaatteiden fani, mutta riittävän laskeutuvasta materiaalista (tässä pehmeä viskoosi) valmistettuna toimii toisinaan itsellänikin.

 


3 Comments
 • Seuraaja
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hei, näytät niin hyvältä tuossa asussa. Olet jotenkin niin rento ja omasi näköinen 🙂 

  Sopii todella hyvin. 

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  ”Omasi näköinen” 😃
  Jospa kuitenkin omannäköisesi.

 • Minnea
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Masai on kiva merkki. Minulla on kolme Masain mekkoa, niissä on hyvä istuvuus ja hyvä laatu. Tosi nätti tuo päälläsi oleva tunika.

Post A Comment