Syksy on täynnä täpliä – nappaa tästä tärpit leopardipukeutumiseen

-Kaupallinen yhteistyö, Ellos. Postaus sisältää mainoslinkkejä-

Jos jotain olen vuosien myötä pukeutumisen saralla oppinut, niin sen, että koskaan ei pidä sanoa ”en koskaan pistä kyllä päälleni..”. Se on kumma juttu miten mieli ja maku muuttuu, kun aika kuluu ja jotain vaatetta, väriä tai kuosia katselee tarpeeksi pitkään. Ja itsekin muuttuu pikku hiljaa siten, että jokin juttu, mikä ei passannut itselle yhtään viisi vuotta sitten, voikin yllättäen näyttää nyt sovittaessa ihan omalta.

Olen katsellut joskus inhoten kaikkea sinistä, karttanut raitoja ja vannonut, että teiniaikojen ysärimuotiin en enää ikinä koske. Olen pelännyt valkoista, luullut, että haalarit eivät passaa minulle ja kuvitellut, ettei leopardikuosi sovi muuhun kuin asusteisiin. Ja tässä sitä nyt ollaan, kaikki edellämainitut mielipiteet pyörtäneenä.

Kaapista löytyy tällä hetkellä niin leomekko, kissakimono kuin myös tiistaina päälle päässyt Elloksen puuvillainen leopardipusero. Myös kuvissa näkyvät korkeavyötäröiset Thea-farkut ovat Elloksen omaa mallistoa. Hienosti sopi tuo toimistollamme oleva viidakkotapetti leopardin täpliin! 😀

Pusero ja farkut – Ellos / Kengät – Betty London, Spartoo / Korvikset – Indiska

Eläinkuosit ovat just nyt niin hirmuinen hitti, että niitä löytyy joka kaupasta. On käärmettä, seepraa, tiikeriä ja leopardia mitä erilaisempina värimuunnoksina. Itselle kun juuri tuo täplikäs kissakuosi on suosikki, niin kokosin tähän paidan oheen myös muutamia muita leovaatevinkkejä Elloksen valikoimista.

Kendra-mekko röyhelöyksityiskohdilla, koot 34-48

 Plusmalliston Anice-paitamekko, koot 42-60

 Pitkähihainen Cleo-viskoosimekko, koot 34-48

Tykkään tuossa puserossa siitä, että helmasta löytyy kiristysnauha, jonka avulla paidan saa kivasti pussittamaan. Hihat ovat täyspitkät, mutta hihansuiden kuminauhojen ansiosta ne voi kiskaista itselle ominaisempaan 3/4 mittaan. Paitaa on saatavilla koosta 34/36 kokoon 50/52. Itselläni on koko 46/48. 

Trikoinen Dana-mekko, koot 34-52

 Läpikuultava Pia-mekko, koot 34-52 (tarjouksessa -50%!)

Plusmalliston Leonora-meshmekko, koot 42-56

Ohut Mia-collegepusero, koot 34-48

 Suoramallinen Indra-pusero, koot 34-52 (myös paljon muita kuoseja!)

Viskoosinen Ethel-pusero, koot 34-52

Puuvillainen Lia-pusero

Thea-farkut

Vielä muutama vuosi sitten leopardikuosisten vaatteiden kohdalla, että ”Ihan Riitta Väisänen”. Nyt mä mietin saman printin kohdalla, että ”Ihan mun näköinen vaate!” Mikäs on sun suhtautuminen täpliin?

Luin muuten jostain (hyvin luotettava lähde varmastikin..) , että iso osa miehistä inhoaa leopardikuosia. Mut mitäpä tuosta, mä tarviin vaan yhden, joka sietää sitä. 😀


7 Comments
 • täplä
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Itse vierastan eläinkuoseja aika pitkälle siksi, että ovat useimmiten lämpimän ruskean sävyisiä, ja ne saa minut sairaan näköiseksi, joku harmaa pantteri sävy olisi mulle ihan ok.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Minäkään en muuten pidä lämpimän ruskean sävyistä, mutta jostain syystä ne ei haittaa näissä kuoseissa. 😀 Mutta nyt on kyllä onneksi tarjolla eläinprinttejä tosi monenlaisissa väreissä!

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tykkäsin aiemmin blogistasi. Nyt tyylisi on muuttunut oudon tätimäiseksi jopa minusta, vaikka olen kaksikymmentä vuotta sinua vanhempi. Aiemmista postauksistasi ehdin onneksi napata monta kivaa asua.

  Kysymykseen palatakseni, kammoan leopardikuvioita. Ne ovat minulle huonon maun ja pubiruusujen synonyymi. Harvoin tuota kuosia painetaan laatumateriaalille.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   No, jostain muualta varmasti löytyy sinulle sopivampaa asuinspiraatiota. Minä jatkan tällä ”tätimäisellä” linjallani ja leopardikuvioissa, koska niistä tykkään. 

 • MP
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Vau! Sinulla on niin hyvä tyylitaju ja osaat esittää nämä vaatteet ihan super hyvin! Kiitos inspiraatiosta.

 • Piustiina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  En ole ollut kummoinen eläinkuosien ystävä, mutta nää näytti tosi kivalta sun päällä. Kiitos vinkeistä!

 • Käyttäjä35743
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  I would say that you have just provided great touch and opportunity to learn new fashion trends and some times even great ideas about trendy fashion accessories Normally they are the collection perfect for curvy and plus size women to spark their body looks with even more vividly. As a content writer at https://www.nursingessays.co.uk/dissertation-writing have been consistent visitor to this site for so many years and had great inspiration to learn about new women style trends. 

Post A Comment