Ellos Plus size kukkamekko

Eka kertaa mekossa ja rotsissa! – 5 pluskoon nahkatakit

-Postaus sisältää mainoslinkkejä. Linkit merkitty *-merkillä-

Taidan joka kevät vinkata kaivella nettikaupoista pluskoon nahkatakit ja valita muutaman vinkin tänne blogiin. Niin tein taas kerran. Vaikka en itse ainakaan yhtään mustaa nahkatakkia enää tarvitse, niin silti joka vuosi kelien lämmetessä pitää tutkia uutuudet ja hieman haaveilla. On kuitenkin kyse mun lempivaatteesta. Minkään muun käyttöönottoa en vuosi toisensa jälkeen odota niin kovasti kuin nahkarotsin.

Ellos Plus size kukkamekko

Tänä vuonna rotsiaikaan siirryttiin omalla kohdallani nyt kuluvana viikonloppuna. Viime viikkojen tuulipukuilun ja kaiken rönttäpukeutumisen jälkeen oli kovin virkistävää heittää hetkeksi mekko päälle vaikkei ohjelmassa mitään kauppareissua kummempaa ollutkaan. Kuten ei toivottavasti kellään meistä.

Dr. Martens kiiltonahka maiharit

Se on jännä miten nopeasti ihminen loppujen lopuksi sopeutuu uusiin ja erilaisiin tilanteisiin. Nyt muutaman viikon jälkeen tämä kotona pysyttely ja tapahtumattomuus on alkanut tuntua ihan normaalilta.

Toki mä kaipaan joitakin ystäviäni ja mietin, että kun rajoitukset joskus vihdoin ovat ohi, niin haluan päästä ekana jollekin livekeikalle. (Jos kaikki olisi mennyt normaalisti, niin olisin itse asiassa juuri nyt Tavastialla Amorphiksen keikalla. Ja olisin siellä myös huomenna ja ylihuomenna. Mutta fiilistelen lempparibändiäni nyt sitten kotona.)

Ehkä kulunut viikko tuntui itsestä suht normaalilta sen vuoksi, että mulla oli onnekseni kuitenkin muutama päivä töitä. Se tarkoitti siis hieman sosiaalisia tilanteita joiden jälkeen illat kotona tuntuivat ihan luonnollisilta. Enhän mä normaalitilanteessakaan välttämättä näe kavereita töiden ulkopuolella edes joka viikko.

Ellos Plus size kukkamekko

Pahin huoli taloudellisesta tilanteestakin on hetkeksi helpottanut. Ei sen vuoksi, että mistään olisi mitään ylimääräisiä apuja tullut tai ollut luvassa. Pari hakemaani apurahaa menivät sivusuun enkä olisi lainkaan varma, että sitä kunnista haettavaa yksinyrittäjien parin tonnin korona-avustustakaan välttämättä saa.

Kuluvan kuun kuitenkin pelasti Satakunnan Kansasta saadut työvuorot. 80 tunnin liksalla hoitaa kyllä yhden kuun pakolliset omat menot. Firman kassa puolestaan kestää kiinteät kulut tämän hetkisten laskujen mukaan vielä touko- ja kesäkuun.

Ellos Plus size kukkamekko

Paljon yrittäjien ahdingosta lukiessa ja kuullessa saan itse siis todeta olevani todella onnekkaassa tilanteessa. Mulla oli edes hieman puskuria ja yritystoiminnan ohella myös hieman palkkatöitä. Minulla ei myöskään ole mitään isoja velkoja niskaan kaatumassa, vaan työkaluja varten muutama vuosi sitten ottamani laina on jo lähes maksettu.

Siinä on siis riittävästi mielenrauhaa, jotten nyt just akuutisti ahdistu raha-asioista. Tässä on monta viikkoa aikaa koittaa keksiä uusia ratkaisuja ja toivoa tilanteen hieman paranevan. Moni asia kyllä stressaa, mutta rahastressiä siirrän edes hieman eteenpäin.

Butoni korvakorut

Ihan just nyt näitä kuvia katsoessa totean akuuteimman ongelmani olevan toi tukka! Voi jestas, mitkä sivumarsut. Mutta kampaajalla käyminen ei nyt vaan ole mikään välttämätön ihmiskontakti.

Mutta rumasta tukasta huolimatta olo oli näissä asukuvissa nätti. Siihen riittää yleensä se, että kiskon päälle ja huuliin lempisävyjä. Mulla on asukuvissa aiemmin jo näkynyt saman kuosinen Elloksen *Joelle -merkin pusero ja mulla siis on samasta  suosikkisävyjäni yhdistelevästä kuosista myös tämä mekko.

Kepeä maksimekko on niin väljää mallia, että tästä olisi hyvin voinut ottaa pienemmänkin koon, mutta en jaksanut enää vaihtaa. Tää 48 koko on itelleni kivan löysä hurpula. Mutta jos siis joku tätä *läpikuultavaa sifonkimekkoa itselleen himoaa ja arvot kahden koon välillä, niin ota se pienempi.

Ellos Plus size kukkamekko Globe Hope turvavyölaukku Kaste

Ellos Plus size kukkamekko

*Mekko – Joelle, Ellos.

Maiharit – Dr. Martens

Laukku – Globe Hope (saatu)

Nahkarotsi – Junarose (saatu)

Korvikset – Butoni design

*Rintaliivit – Elomi

 

Mun kuvien nahkarotsi on jo monta vuotta vanha Junaroselta saatu takki ja muutkin omistamani rotsit ovat sellaisia, etteivät samat mallit ole enää myynnissä. Kokosin tähän loppuun kuitenkin muutaman vinkin mistä aitonahkaista perusrotsia voisi vilkuilla. Mitä muihin kuin tässä nähtäviin merkkeihin tulee, niin tilaisuuden tullen tsekata kannattaa myös esim. Zizzi, Saki ja Samoon.

Pluskoon nahkatakit

1. *Ellos Collection, Kourtney. Koot 34-46 (Nyt -30% alessa!)

2. *Cellbes. Koot 36-56. Myös punainen ja vanha roosa.

3. *Jofama. Ellos. Koot 34-46. Myös punainen ja vihreä.

4. *Barney Originals, Asos. Koot 46-50. (Nyt lähes -70% alessa1)

5. *Saki, Kekäle. Koot 36-46. (Nyt -30% alessa!)

 

Ihanaa nahkarotsivuodenaikaa ja pääsiäistä kaikille!


No Comments

Post A Comment