Pirteä asu, korkkarit ja skumppaa – sehän kuulostaa ihan juhlilta!

-Postauksen vaatteet saatu, S.T.I. Collection-

Juhlan aiheet ovat olleet viime aikoina vähissä. Ja jos vaikka aiheita olisikin, niin kemut on itse kullakin pitkälti peruttu tai siirretty jonnekin tulevaisuuteen. Juhlamekot ja korkokengät roikkuvat kaapissa odottaen sitä hetkeä, kun kokoontuminen on taas sallittua ja päästään yhdessä ystävien kanssa kilistelemään skumppalaseja.

Tänään kuitenkin puin pirtsakan mekon päälle, kiskoin korkkarit jalkaan, korkkasin kuohuvan ja ostin itselleni nätin leivoksen. Sillä ohjelmassa oli ystävän vauvan nimiäiset. Vaikka tuohon hetkeen osallistuminen tapahtuikin etänä ja sen olisi voinut hoitaa sohvalta villasukissa, niin halusin sekä kohottaa omaa tunnelmaani että kunnioittaa pienen ihmisen juhlaa pienellä panostuksella.

Työpaikalla siivottiin eilen jääkaappia, joten sain sieltä mukaani pullon alkoholitonta kuohuviiniä. Sopi loistavasti tähän hetkeen, kun halusi yksin korkata lasillisen.

En ole ottanut hirveästi kuvia täältä kotoa, mutta tässä näkyy olohuoneeni nurkkaa ja minulle tärkeitä asioita sisältävä kirjakaappini. Lasiovinen kaappi oli mahtava Tori.fi-löytö neljä vuotta sitten, kun olin haaveillut sellaisesta jo pidemmän aikaa. Tämä kaappi löytyi vanhasta maalaistalosta, missä se oli saanut olla paikoillaan aina siitä saakka, kun myyjän isosetä oli sen aikoinaan itse tehnyt osana puusepänopintojaan 30- tai 40-luvulla.

Kevät ei ole sään puolesta vielä oikein tehnyt vaikutusta, mutta halusin valita päälleni jotain pirteää ja keväistä. S.T.I:n tämän vuoden kesämalliston Carolina-pellavamekon fuksia on mun voimaväri. Tätä sävyä päälle pukiessa tulee aina todella pirteä ja valovoimainen fiilis.

Taskullista mekkoa tulee varmasti kesällä käytettyä ihan vaan rennosti arkimekkona. Sen kaveriksi passaa niin tennarit, ballerinat kuin sandaalitkin ja päälle voi nakata vaikka farkkurotsin. (Mekosta on olemassa myös mm. hempeän vaaleanpunainen versio ja sekin olisi aivan ihana!)

S.T.I:n viime vuoden malliston sifonkisen paitamekon printin värit kuitenkin vaikuttivat niin herkulliselta parilta pinkille, että halusin kokeilla niitä yhdessä.

Lähikaupasta löytyi asun väreihin sopiva leivoskin. Fazerin tämän kevään uutuus, vadelmamousseleivos, oli varsin ilahduttava ja herkullinen tuttavuus. Kepeä, ei äklömakea ja onhan tuo toki myös kovin nätti!

S.T.I.-Collectionin kesän pellavavaatemallistoon kuuluu tämän Carolina-mekon lisäksi myös housut ja lyhyt vetoketjullinen jakku. Väreinä pinkin ja vaaleanpunaisen lisäksi myös khakinvihreää, mustaa ja vaaleaa pellavaa.

S.T.I.:n vaatteet suunnitellaan Suomessa ja niitä myyvät kauppiasvetoiset MODA-myymälät, joten merkin vaatteita ostamalla tukee paikallista yrittäjää. Itselleni S.T.I. onkin alunperin tullut vuosia sitten tutuksi suosikkivaatekaupastani eli Porin Ratsulasta. (Ratsulakin muuten aukaisi jälleen ovensa oltuaan suljettuna lähes pari kuukautta!)

Mekko – STI Collection, (saatu) saatavilla MODA-myymälöistä

Paitamekko – STI Collection (saatu)

Kengät – Shoe The Bear

Korvikset – Uhana Design

 

Ihanaa oli nostaa malja uudelle suloiselle tulokkaalle. Toivottavasti sen vauvan pääsisi tapaamaan vielä joskus ennen 1-vuotissynttäreitä!

 

 

 

 


Tags:
,
No Comments

Post A Comment