Weecosin Ihanat messut – tuli tehtyä muutama ostos

-Postaus sisältää mainoslinkkejä. Linkit merkitty *merkillä-

Kokoontumisrajoitukset veivät tältä keväältä ja kesältä festareiden ja monen muun lisäksi myös kaikki kivat messut. Mä itse rakastan etenkin sellaisia tapahtumia, missä pääsee kerralla tsekkaamaan monen kotimaisen vaate-, koru- ja asustebrädin tarjonnan. Etenkin korvakorufriikin lompakolle kaikki käsityö- ja design-messut on melko vaarallisia.

Eihän messut verkossa toki ole sama asia, kun ei tuotteita pääse hypistelemään, mutta *Weecosin tänä viikonloppuna meneillään olevat Ihanat messut on silti varsin kiva pläjäys. Sen lisäksi, että monella merkillä on hyviä messutarjouksia, näkyy messut myös mm. Weecosin instastooreissa ja Ihanat messut FB-ryhmässä arvontojen ja esimerkiksi haastattelujen muodossa.

Mikäli *Weecos ei ole ennalta tuttu, niin kyseessä on siis kauppapaikka-alusta, josta löytää noin 200 vastuullista designbrändiä. Tarjolla on niin vaatteita, asusteita, koruja, kosmetiikkaa kuin sisutustuotteitakin. Jokainen merkki kuitenkin pitää Weecosissa omaa verkkokauppaansa ja toimittaa tuotteet suoraan asiakkaille.

Pitihän ne tarjoukset toki tutkia ja jotain tarttui ostoskoriinkin. Ja käsi ylös kuka yllättyy, että tilasin korvikset! Veikkaan, ettei nouse ainuttakaan räpylää. 😀

Weecos Ihanat messut

*Mamakorun Love-korvikset on niiiiin mun väriset! Olin katsellut näistä samoista jo aiemmin kullanvärisiä pleksiversioita ja nyt kun eteen tuli tällainen vaihtoehto, en enää pystynyt vastustamaan. Löytyy myös mm. violettina ja mustana!

*Woolbergilta mulla on ennestään sekä villaisia talvipantoja, että yksi pellavainen rautalangan avulla muotoiltava kesäpanta (kuva alempana). Ostoslistalla oli ollut jo hetken joku toinen väri pellavapannasta joten nappasin nyt -20% alella tuollaisen leopardikuosisen.

Vaaleanpunaisen himoissani olen etsiskellyt täksi kesäksi roosaa pellavapuseroa ja sellainen tuli vastaan plusmerkki *Excuse My Bon Bonin valikoimista ja hyvällä messualella. Väri näyttäisi ihan just passelilta, mutta malli ja koko hieman jännittää. Lähinnä siis mietityttää jääkö pusero itselle rintojen vuoksi hieman liian lyhyeksi. Mutta pidetään peukkuja, että olisi sopiva!

Alla muutamia kuvia Weecosilta löytyvien merkkien tuotteista omista kokoelmistani.

Weecos Ihanat messut

*La Kiva on parasta korvismarkkinoilla tapahtunutta lähivuosina! Itselläni on näitä Lahdesta tulevia ihanan övereitä killuttimia jo viisi paria.

*Anette Ahokas Designilta on -20% alessa mm. tuo upea haalari ja saman malliston mekko (katso kuva mun päällä). Teollisuuden ylijäämämateriaalista valmistettu haalari on mukavaa, mutta sopivan napakkaa trikoota. Mä olen käyttänyt haalaria niin korkkareiden kanssa hienoilla illallisilla kuin maihareiden kanssa arjen työasunakin.

Weecosilta löytyy useampiakin vaatemerkkejä joilla tarjolla pluskokoja!

Olen edelleen sitä mieltä, että pluskokoisena ei ole vielä ihan helppoa pukeutua pelkästään vastuullisesti ja eettisesti, valikoimat on edelleen melko suppeat, mutta koko ajan kivoja ja kiinnostavia brändejä onneksi tulee lisää.

Viimeisessä kuvassa jo edellä mainittu *Woolbergin turbaanipanta. Rautalankakehikon ansiosta panta pysyy hyvin päässä ja siitä saa helposti muotoiltua erilaisia rusetteja tai ruusukkeita.

Loppuun vielä mun himotuslista!

Weecos Ihanat messut

Jos olisin lakanoiden tarpeessa, niin *Vilpolan hempeän väriset perkaalipuuvillaiset Aamuhetki-lakanat olisivat valintani. Vilpola on merkkinä itselleni ihan uusi tuttavuus. Akaasta lähtöjään olevan yrityksen sisustustekstiilit suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa.

Haalarihullu ei voinut olla iskemättä silmiään Aarren *Manuela-haalariin! Pienillä pilkuilla kuorrutettua haalaria löytyy kokoon XXL saakka.

Myös *Vuurran on merkki, joka tuli itselleni eka kertaa vastaan ihan vaan Weecosia selaillessa. Vuurranin vaatteita on mahdollista tilata omille mitoille personoituna ja kaikki valmistetaan alusta loppuun saakka Turussa ja sen lähiseudulla. Kesämallsitossa oli pari kivaa pastellisävyä mustan ja poltetun oranssin rinnalla. Itse ihastuin etenkin noihin hempeän lilan värisiin *Ilmatar -culotteshousuihin. Mittataulukon perusteella suurin koko XL voisi riittää 48 alaosalle. Mutta tosiaan omillakin mitoilla saa tilattua!

Weecosin Ihanat messut käynnissä vielä huomisen eli sunnuntain ajan. Ainakin *korvisfriikkien kannattaa ehdottomasti vilkaista valikoimat. 😀


2 Comments
  • -saya
    Posted at 21:47h, 31 toukokuun Vastaa

    Tuli mieleen että yksi hauska postausidea olisi että miten säilytät sun korviskokoelmaa, ja samalla voisi nähdä kerralla millainen kokoelma sulla on 🙂

    • Veera
      Posted at 00:45h, 01 kesäkuun Vastaa

      Tän vois kyllä tehdä! 🙂

Post A Comment