Se on loppu nyt

Se on loppu nyt. Nimittäin koko 13 vuotisen blogihistoriani pisin tauko tästä hommasta.

Hiljainen aika oli osittain tahatonta, kuvittelin pystyväni ja ehtiväni ihan normaalisti bloggaamaan kesän ajan, mutta Suurin pudottaja -leirin aikataulut osoittautuivat niin intensiivisiksi, että totesin kuvitelmani olleen väärä. Sitten kuvauksista palattuani päätin ihan tietoisesti ottaa vielä hetken aikaa rennosti niin töiden kuin bloginkin suhteen ja katsella miten arki taas lähtee rullaamaan.

Ja onhan se lähtenyt. Pikku hiljaa alkaa kalenteriin taas ilmestyä työkeikkoja ja muutakin menoa kuukausien omituisten aikojen jälkeen. Mutta jonnekin hävisi kesän aikana iso osa stressistä ja huolesta töiden suhteen. Jostain vaan tuli olo, että kai tässä pärjää, kun on niin tehnyt tähänkin saakka.

Fiilis on monella tavalla nyt vähän outo. Sellainen tyhjä, mutta pienellä positiivisella vireellä. Kuten terapiassakin totesin, ”täs ny voi jottai tulla”, tarkoittaen ihan mitä tahansa uutta ja yllättävää elämään.

Terapeuttikin sanoi, että minä vaikutan olevan jonkin suuren murroksen kynnyksellä. Jokin iso pyörä pyörii vihdoin. Enkä voi kyllä täysin väittää vastaan. On olo, etten malttaisi odottaa, vaikka en edes tiedä mitä odotan.

Mitä blogiin tulee, niin en minä sitä suinkaan kesän aikana unohtanut. Asukuvia on varastossa vaikka kuinka monet ja muistiinpanoissa monta asiaa, joista haluan kirjoittaa. Yksi keväällä ideoitu vierailevia tyyppejä esittelevä juttusarjakin voisi vihdoin päästä ottamaan tulta alleen sen kaaduttua aluksi koronaan.

Treenaamiseen liittyviä ajatuksia ja havaintoja on ainakin luvassa. Päässä on sillä saralla tapahtunut hyviä oivalluksia ja innostuksia. Uusi harrastuskin löytynyt ja se vaatii ehdottomasti oman postauksensa.Heti huomenna tulee käyttökokemuksia urheilukellosta ja mun suosikki urheiluliivitkin pääsevät pian esittelyyn.

Hame – Lindex / Toppi – H&M / Kengät – Pavement (saatu) / laukku – Tokmanni

Mutta, halusin siis vain nyt ensiksi huikata, että I’m back! Ja vitsit kun se tuntuukin kivalta. 🙂

Kuvat: Jarkko Mäkelä

Tags:
5 Comments
 • Ulla Vuorikoski
  Posted at 22:43h, 19 elokuun Vastaa

  Ihanaa,että olet taas täällä. Olen odottanut kovasti postauksiasi ja upeita kuvia.
  Kaikkea hyvää uuteen ja ennalta arvaamattomaan.
  Hyvää loppukesää kaikilla mausteilla🙋🌞🏄

 • Päivi J
  Posted at 22:46h, 19 elokuun Vastaa

  Jes, just pitäis ostaa urheiluliivit ja rinnat on kokoa J niin jee jos tulee vinkkiä. 🙂
  Ja kiva ku oot takas!

 • Jo Jo
  Posted at 08:23h, 20 elokuun Vastaa

  Jee! Sua on odotettu. Ihanaa on ollut huomata, miten sun ig-storyt on pikkuhiljaa muuttuneet energisemmäksi ja iloiseksi. <3

 • Haituva
  Posted at 17:44h, 20 elokuun Vastaa

  Tervetuloa takaisin! Pitkin kesää tänne onkin kuikuiltu ajoittain. Okei…. päivittäin. Onneksi insta on pitänyt ajan tasalla siitä mitä siellä elämään kuuluu. Kivalta kesältä se näytti.

  Itselläni urheiluliivien suosikki on kaarituellinen Panache Sportin liivi.. Kiva kuulla mielipiteitäsi eri liiveistä. Ja täällä kokona normisti UK 36H, EU 75L / 80K. Panachen mitoituksessa yllättäen useamman aakkosen verran aiempi kirjain riittää.

 • Lukija
  Posted at 22:20h, 21 elokuun Vastaa

  Ihanaa kun olet takas!! Olet suosikkibloggarini😍

Post A Comment