Naisten-farkut-isot-koot-korkea-vyötäro

Unohda verkkarit, valitse mukavat farkut! – Mukana alekoodi

Kaupallinen yhteistyö, Very Nice

Mun nuoruudessa lähes kaikki käytti yhtä ja samaa farkkumallia, jos vaan sopiva koko löytyi. Ei paljon  mietitty omaa vartalon mallia pöksyjä valitessa, vaan tärkeintä oli kuulua joukkoon. Nyt n. 25 vuotta myöhemmin on asiat onneksi toisin. Ensinnäkin, olen nuoruusvuosien jälkeen ymmärtänyt sen, että minun ei kuulu mukauttaa ja ahtaa itseäni joihinkin tiettyihin farkkuihin, vaan farkkujen kuuluu olla tehty minun vartaloani varten. Ja toiseksi, farkkuvalikoimat ovat nykyään onneksi moninkertaiset. Enää ei tarvitse tyytyä joihinkin ”ihan ok”-denimhousuihin, vaan jokaisen on mahdollista löytää mukavat farkut.

Tsekkaa tästä mun suosikit Very Nicen kevätuutuuksista ja nappaa postauksen lopusta alekoodi!

Naisten-farkut-isot-koot-korkea-vyötäro

Very Nice – Täydelliset farkut eri vartaloille

Viron Valgassa, vain 300 km päässä Helsingistä, farkkunsa valmistavan kotimaisen Very Nicen valikoimissa on otettu huomioon erilaiset figuurit ja verkkokaupassa farkkuja on tarjolla erilaisten istuuvuuksien mukaan: curvy, feminine fit, slim ja straight.

Minun suosikkini ja keskivartalolihavaa, lanteilta kapeampaa vartaloani parhaiten hivelevät farkut löytyvät kategoriasta slim, jossa vyötäröt ovat korkeita ja lahkeet kapeita. Esittelen tässä nyt kahdet tämän kevään Very Nice uutuudet, joissa oma vartaloni viihtyy.

Very nice farkut

Very Nice Suzie Zip – täydelliset vaaleat farkut

Olin ehtinyt jo pitkään odottaa Very Nicelta tällaista vaaleampaa pesua jostain itselleni sopivasta mallista ja omassa koossani ja nyt odotukseni vihdoin palkittiin, kun kevätmallistoon tuli tämä raikas vajaamittainen Suzie Zip. Suzie oli minulle jo ennestään tuttu malli, sillä Suzie Skinny tummempana sinisenä on ollut käytössäni jo yli vuoden.

Naisten-farkut-isot-koot-korkea-vyötäro

Minulle tärkein kriteeri farkkuja valitessa on niiden vyötärön korkeus. En tiedä mitään karmivampaa virhettä pukeutumisessa kuin vaatteet, joita täytyy koko ajan olla korjailemassa ja nykimässä paikoilleen ja niin minulle käy, jos kiskon päälleni vähänkään liian matalavyötäröiset farkut. Liian matalissa pöksyissä vatsa pyrkii housunkauluksen päälle, housut valuvat ja koko ajan on epämiellyttävä fiilis. Mutta kun vyötärö asettuu mukavasti oikealle kohdalle, eli reilusti navan yläpuolelle tuntuu kaikki heti oikealta.

Very Nice

Suzie Zipit ovat joustavaa, osittain kierrätysmateriaaleista valmistettua stretchfarkkua, joten ne mukautuvat loistavasti vartaloon vyötäröä, peppua ja reisiä hyväillen. Reiden ympärys on normaali ja lahkeet oikeasti kapeat. Minulla on housusta käytössä koko 34″.

Naisten-farkut-isot-koot-korkea-vyötäro

Very Nice Fanny, ne todella mukavat farkut

”Siis apua, kuminauha farkkujen vyötäröllä, tulee ihan lapsuus mieleen..”, tämä oli ensimmäinen ajatukseni, kun näin Fanny-farkut Very Nicen kevätkatalogissa. Mutta epäilyksistä huolimatta uteliaisuus voitti ja onneksi niin.

Very Nice Fanny

Sillä niinhän siinä kävi, että kun kiskoin Fannyt jalkaani, sain todeta, että vyötärön takaosassa oleva kuminauha lisää farkkujen mukavuutta ja istuvuutta kaltaisellani omenalla aivan eksponentiaalisesti. Se myös takaa sen, että farkut ovat vyötäröltä sopivat vaikka vyötärönympärys syystä tai toisesta hieman heittelisikin. Itse sain tuossa juuri hetki sitten kokea vuosien tauon jälkeen mm. oikein rapsakat pms-oireet, joihin kuului myös melko hurja turvotus, niin kovasti auttoi tuossa tilanteessa se, että farkkujenkin vyötäröltä löytyi hieman joustoa.

Naisten-farkut-isot-koot-korkea-vyötäro

Fannyissä reiden ympärys on hieman rennompi, mutta lahje kapenee nilkkaan. Vähän sellainen rento porkkanamalli, eli juuri mun suosikki housuissa ylipäätään. Kaikki mun eniten käytetyt rennot duunihousut esimerkiksi noudattelee juurikin tätä rennot reidestä, kapeat lahkeesta -kaavaa.

Fannyjen rento malli yhdistettynä superpehmoiseen materiaalin on tehnyt niistä mun suosikki rentoilufarkut. Nämä päällä tulee hengailtua ihan kotioloissakin. Jos korona-ajan kotoilu on saanut verkkarit kasvamaan kiinni jalkoihisi, niin paluu farkkujen käyttäjäksi voisi käydä luontevasti Fanny-mallin kautta.

Naisten-farkut-isot-koot-korkea-vyötäro

Minä käytän n. 46 kokoisena tuumakokoa 34″, mutta tätä farkkumallia on saatavilla Very Nicen verkkokaupasta  koosta 26″ kokoon 40″ saakka!

Ja tästä linkistä pääset suoraan tsekkaamaan kaikki Very Nicen farkut, joista saatavilla tuumakokoja 34″ tai isompia. Paljon on valikoimaa meille plussillekin! Eikä todellakaan tarvitse tinkiä tyylistä saadakseen mukavat farkut. Aiempia ylläni nähtyjä Very Nice -farkkuja näet TÄÄLTÄ.

Naisten-farkut-isot-koot-korkea-vyötäro

Alennuskoodilla VEERA20 saat 20% alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista Very Nicen verkkokaupassa. Koodi voimassa 31.3. saakka.

Osta kevään kivoimmat farkut TÄÄLTÄ!


10 Comments
 • mirva
  Posted at 10:39h, 28 maaliskuun Vastaa

  Olisin kysellyt saako verkosta vielä noita sun suunnittelemia ”hyvä juuri näin” paitoja? me naisten sivuilla on myös linkki stockan verkkokauppaan, mutta se ei vie minnekään…

  • Veera
   Posted at 10:41h, 28 maaliskuun Vastaa

   Korjaan ensin, ne oli Tiia Vanhatapion suunnittelemia ne paidat, mä olin yhdelle vaan mallina. Ja se oli silloin kolme vuotta sitten se yksi erä jota myytiin sen aikaa kuin tavaraa riitti, eli ei ole enää saatavilla.

 • Marianne
  Posted at 13:10h, 28 maaliskuun Vastaa

  Molemmat farkut näyttävät tosi hyviltä! Fannyt voisivat meikäläisen omenavartalolle olla hyvä vaihtoehto, vaikka kummari kauhistuttaa :).. Fannyt näyttävät mitoitukseltaan hieman väljemmiltä kuin Suzie. Johtuuko väljemmästä lantion kohdasta vai ovatko hiukan reilummat? Sopivaa kokoa tässä mietin.

  • Veera
   Posted at 13:18h, 28 maaliskuun Vastaa

   Ne on siis malliltaan juurikin vähän rennommat tosta lantiolta ja reidestä kuin Suziet. Mutta itse asiassa vyötäröltä Fannyt on samassa koossa tiukemmat kuin Suziet.

 • Iina /. MouMou
  Posted at 20:41h, 28 maaliskuun Vastaa

  Noi Fannyt vaikuttaa tosi kivoilta! Pitää testailla itsekin. 😍

 • Marianne Hakala
  Posted at 21:33h, 02 huhtikuun Vastaa

  Ärsyttävää miten jaksat jauhaa yksinäisyydestä ja siitä ettei oo ketää. Ja seuraavassa kohdassa joku ystävä tuo minuutissa jonkun Kinder munan. On mies jota halailla sillo ku haluaa. Kysyt lähteekö joku pyöräilemään huomenna ja heti viidessä minsassa saat kaverin. On olemassa oikeasta ihmisiä jotka on yksin. Ei ole ihmistä jolle soittaa, kuka tulis käymään, kenen kanssa halailla, lenkkeillä, ulkoilla. Onko tää huomion hakua vai mitä? Toinen on tää ”apuaaa siiiis tänään taas selvitellään takkuja, en oo kahteen viikkoon harjannu”. Öö niin? Mikä on se juttu tässä? Upeeta ja feminististä olla epäsiisti takkupää? Ja hirmu voimaannuttavaa myös kun on pitkät säärikarvat. Ja kaikki miehet puhuu ja kommentoi aina väärin. Ja nyyh ollaan yksin ja lapsihaavekin menee ja ikää tulee. Kaikki on aina negatiivista ja väärin.

  • Veera
   Posted at 21:40h, 02 huhtikuun Vastaa

   On varmaan tosi raskasta ärsyyntyä jonkun vieraan ihmisen elämästä noin. Ihan säärikarvoja ja takkuja myöden. Nyt pyhien aikana kannattaa vaikka käydä omaa someaan läpi sillä ajatuksella, että lakkaa seuraamasta kaikkia, jotka on omasta mielestä vaan ärsyttäviä, negatiivisia huomionhakijoita. Ei kannata itteensä kiusata. Rentouttavaa pääsiäistä.

 • M Hakal
  Posted at 22:53h, 02 huhtikuun Vastaa

  Sori, en oo Instagramissa enkä edes Fcebookissa. Selaimen kautta katon (https://www.picuki.com/profile/vieruska) eri tyyppejä välillä aikani kuluksi. Huumorilla tulee koko some otettua mutta välillä ottaa päähän just nää yhyy oon yksin ja kas joku tuo pitsaa, toinen tulee soittamaan kitraa. Lähes yhtä ärsyttäviä kun hoikat isotissiset naiset hästäkeineen olen kurvikas, plussize plaaplaa. Nähnytkään plussizeä.

  • Veera
   Posted at 22:57h, 02 huhtikuun Vastaa

   No, se on sun tunne se ärsytys. Sen kanssa sun on elettävä ja mietittävä miksi joidenkin random somessa näkemiensä ihmisten elämä, tunteet ja teot sellaista itsessä aiheuttaa. Mut hei, sait nyt tän täysin tarpeettoman mielipiteesi kertoa, toivottavasti helpotti.

 • Hanna
  Posted at 12:19h, 27 huhtikuun Vastaa

  Lukisin mieluusti täällä blogin puolella sun kuulumisia!

  Hauskaa Wappua!

Post A Comment