Ensi viikolla luvassa

Neiti Rapakunto on palannut kotimaan kamaralle ja toipunut reissusta eilisen ja tämän päivän ajan ottamalla rennosti kotona. (No otin mä myös muutaman eilen baarissa… 😀 )  Loma oli ihana, mutta kotiin palaaminen on myös hienoa. Pääsen taas arjen myötä jatkamaan uusien rutiinieni opettelua ja kiskomaan jumppakamppeita niskaan.

Tulevalla viikolla tapahtuukin sitten sporttailun saralla yhtä jos toistakin, sillä tammikuulle asettamani tavoitteet odottavat suurimmaksi osaksi vielä toteutumistaan. Luvassa on siis mm. uinititekniikkakurssia, ehkä zumbaa ja salillekin haluaisin loppuviikosta ehtiä. Pysykää siis mukana taas ensiviikolla, kun blogi palaa loman jälkeen aktiivisena langoille!

Kuvankaappaus 2014-1-26 kello 17.59.23

 

Mitäs sanotte, pitäiskö olla pikkuisen harmissaan, että jätin tuon simmarin ostamatta? Naama-uikkari olis irronnut Adidaksen outletista 15 eurolla, mutta arvelin, että saattais kanssauimarit melkoisesti säikähtää, jos altaaseen molskahtaisi kaksi pallonaamaa samassa ruumiissa.

Nyt tarttiskin sit vaan löytää kaapin perukoilta se oma klassinen musta kokouimapuku, jonka ei pitäisi herättää altaassa sen kummempaa huomiota, ei positiivista eikä negatiivista. Ootan huomisiltaista altaaseen pulahdusta jo ihan innolla!

Toivon hyvää tulevaa sporttiviikkoa itselleni ja teille!!


1 Comment
  • Nora Patjas
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Kuolin melkein nauruun tuosta kahdesta pallonaamasta samassa ruumiissa!!!!!

Post A Comment