Aiempaa tiukempi paketti

Taas kerran tissiliiviasiaa. Olette ehken huomanneet kitinäni siitä miten tuntuu, että mitkään sporttirintsikat joita olen testannut (vuosien aikana kymmeniä) eivät tarjoa niin tukevaa ja vakaata fiilistä hyllyville puskureilleni, että hyppiminen tai juokseminen muuttuisi niiden kanssa edes suurin piirtein inhimilliseksi. Paljon olen hyviä vinkkejä ja suosituksia saanut, mutta lienenkö sitten tosi ronkeli asian suhteen ja odotan ihmeitä, mutta ihan sama mitä olen päälleni pukenut, on tissit edelleen toimineet rajoittavana tekijänä urheillessa. Kokoni on siis 80G-H.

Joku ehdotti kommenttiboksissa, että urheiluliivien päälle voisi vetäistä toisen toppimallisen vehkeen ja olin tätä toki joskus itsekin ajatellut, mutta useimmat tähän mennessä sovittamani sporttitopit ovat aina osoittautuneet mitoitukseltaan siten huonoiksi, että niiden ympärykset eivät ole tarpeeksi tiukkoja. Ja jos ottaa pienemmän koon, niin rinnat ei mahtuis ”kyytiin”. Olin sitten jo alkanut aika lailla jo sivuuttaa sellaiset tuotteet joissa ei ole eri ympärysmittoja saatavilla.

Mutta tänään sattui ihan vahingossa jotain aika huippua silmiin kauppareissulla. Ja nyt ei puhuta mistään urheiluliikkeestä, vaan tein löytöni Tokmannilta. Tuollainen saumaton kaksikerroksinen ihan superjoustava, mutta samaan aika jämäkkä toppi oli alessa ja maksoi normaalin 12,95 € sijaan vaivaiset 6 €. Kiikutin sovituskoppiin koot L ja M (mulle ei ikinä missään tapauksessa kuuluisi mahtua mitään M-kokoista) ja poistuin paikalta ihanan kireältä tuntuneiden mediumien kanssa.

sporttipanssari2

Kiskoin tämän liian piene topin Shock Absorberieni päälle ja nyt vihdoin sain sen haetun ”melkein kuin ei vois kunnolla hengittää” -fiiliksen, jota yhdetkään liivit eivät yksinään ole tarjonnut niin, että melonit olisivat mahtuneet mukaan. Kipaisin sitten samointein hoitamaan alta tämän päivän juoksukouluosuuden ja täytyy sanoa, että kyllä ne tötterot nyt hytkyi vähemmän. Tai no en tiedä onko ”vähemmän” oikea sana, mutta tissiläskit ja maitorauhaset pysyivät selkeästi lähempänä rintakehää  kuin aiemmin eivätkä riehuneet ihan omilla teillään.

Mutta arvatkaapa mikä ruuminosa häiritsi sitten tällä kertaa, kun tissiärsytys oli minimoitu? No nyt mä kiinnitin huomion siihen miten mun vararengas hytkyy joka askeleella!!! 😀 Mutta se nyt vaan on ikävä tosiasia, että jos ihmisen rasvaprosentti alkaa numerolla 4, niin kyllähän se hytkyy ja hyllyy paikasta jos toisestakin. Vaikka mihin elmukelmuun ittensä kuristais, niin jostain se läski kuitenkin pyrkii vapauteen. Eli keskityn nyt iloitsemaan tästä uuden liiviviritykseni tuomasta paremmasta tissitilanteesta enkä ajattele muita vartalonosiani.

Jos siis joku muukin kaipaisi tuplavarmistusta tuuteilleen, niin kipaisepa lähipäivinä Tokmannilla. 6 euroa ei ole iso hinta kokeilla toimisiko tämä viritys sullekin.

Nyt pitäiskin sit alkaa pakkauspuuhiin! Suuntaan huomenna Helsinkiin, mistä sitten lennämme pienellä bloggaajaporukalla muutamaksi päiväksi Lappiin. Siellä on tähän tietoon luvassa ainakin Husky-safari ja avantouintia (jos vaan uskallan!!). Myös lenkkikamat lähtee mukaan, jotta pystyn noudattamaan juoksukoulun ohjelmaa reissussakin.

PS. Mä lupaan, etten hetkeen kirjoita mitään tisseistä, tuuteista, tötteröistä taikka meloneista. 😀


11 Comments
 • JennL
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tämä sun ”sivublogisi” saa kyllä aina niin hyvälle mielelle! 😀 Minulla taas on ongelmana tuo, ettei noita tötteröitä juuri ole ja kolme lasta veivät viimeisetkin, eli jäljellä ovat sitten roikkuvat rusinat. Tai kuten joskus olen kuvaillut, kuolleet näädät on niitattu rintamukseen 🙂 Mutta tämän myötä olen nyt todennut, että ehkä melonien puutteesta on hyvätkin puolensa.. ehkä..

  Mutta takaisin asiaan, blogisi saa minut aina niin hyvälle mielelle ja jaksamaan taas zumbaamaan ja lenkkeilemään!

 • never
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Rakstan tätä blogia. Saatan tulla lukemaan vaan uudestaan ja uudestaan sun postauksia ku sulla on niin koukuttava kirjotustyyli! Ja tää on bloginaki niin huippu!

 • Minna Manner
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tota voiskin kokeilla, tosin koko tän kuun urheilusuoritus on ollut riemunkirjavien salihousujen osto… On niin järkyttävä yskä ollut monta viikkoa, että urheilu on jäänyt väliin, vai lasketaanko töissä 120 kg vanhusten siirtely urheiluksi? Kyllä se välillä siltä tuntuu…

 • Pinni
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ryntäilevänä sporttailevana voin suositella testaamaan Enellin liivit. tukevat ja ennen kaikkea helppo pukea. Vammaileva olka ei anna periksi millekään seläntakana vaikuttaville soljille, hakaset menee juuri ja juuri. Enelliä myy kai yksi suomalainen verkkokauppa (Lumingerie) jonka kautta palautus ja koon vaihto on vaivatonta.

 • Sportterfly
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Itse laitoin sporttitopin Lidlistä viime viikolla. Taisi maksaa myös jotain 6€. Ja imetysliiveiksi päätyi se kapistus. Ei mitään tukea. Nyt pitää kyllä kokeilla nuo soppatykit ahtaa treenin ajaksi sporttiliivien lisäksi siihen toppiin. Vois toimia. Kiitti vinkistä ja ihanasta tyylistä kirjoittaa blogia!

 • Elina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Voisin suositella itse Anita Sport liivejä. Kokoja löytyy ja itsellä F koon rinnat pystvät tiukassa paketissa 🙂

 • Sportterfly
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hei, minäkin ihan sattumalta hain Anitan liivit tänään kaupasta. Ihan huoneet. Niitä on kuulemma I kuppiin asti ja ei hölskynyt, mitä lopussa hyppelin. Parempi vielä kuin entiset liivit ja toppi.

 • Sportterfly
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Huoneet = huikeet. Ihana tekstin korjaus 🙂

 • veera-s
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mulla lindexin halpisliivit pitää tissit siellä missä pitääkin treenin aikana, mutta takamus! juostessa mua ihan sattuu kun se hytkyy ja hyllyy 😀 pitäisköhän ostaa sellaset läskinlitistys-pöksyt reenikäyttöön? 😀

 • romuska
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Heii! Kannattaa ehdottomasti käydä kattoo Changesta urheilurintsikoita! Ne on nuihin Tokmannin toppeihin verrattuna aika arvokkaita, mut mun tissit on pysyny niiden avulla paikoillaan jo muutaman vuoden 😀 helposti päälle laitettavat (hakasilla) ja yläreunan on tarkoitus nousta reilusti rintoja ylemmäs, joten ne ei pompi joka suuntaan 🙂

 • Johana
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Päädyin tähän blogiin yrittäessäni tässä epätoivoisesti selvittää, josko tuota kyseistä urheilutoppimallia vielä jossain myytäisiin. Ostin tuollaisen topin useita vuosia sitten ja olen todennut sen jotakuinkin täydelliseksi itselleni, vaikka omat rintani ovatkin vain jotain B/C-kokoa liivimallista riippuen. Toppi on minulla vieläkin käytössä, vaikka nyt jo toki parhaat päivänsä nähnyt. En enää muista, mistä kyseisen topin aikanaan ostin ja olen aina välillä eri kauppojen valikoimista sitä yrittänyt tuloksetta paikantaa. Tänään sitten aivan sattumalta yhdellä Tampereen Tokmanneista sitä osui silmiini muutaman kappale alennushintaan, mutta suureksi harmikseni kaikki olivat kokoa S. Myyjän mukaan ko. malli on poistumassa valikoimista eli sitä ei sitten välttämättä saa enää yhtään mistään. Nämä muutama viimeinen S-koon kappale olivat nimellä Curves Body, mutta malli oli kyllä ihan tuo sama kuin se vuosia sitten ostamani ja tämä sinun löytösi melkein kolmen vuoden takaa. Kyllä hieman otti päähän tajuta, että noita on kai sitten ollut koko ajan – tai mahdollisesti ainakin ajoittain – Tokmannilla myynnissä, ja osun paikalle vasta sitten, kun koko malli poistuu valikoimista ja jäljellä on enää liian pientä kokoa.

  Toinen hyvä, joskaan ei ihan niin tiukasti tukeva malli, jota myöskään en enää ole löytänyt mistään, on noin vuosi sitten Tampereen Sokokselta ostamani Actuelle-merkkinen toppi. Nekin olivat silloin alessa 10 euro kappale ja olen sittemiin monta kertaa harmitellut, etten ostanut saman tien useampaa.

  Ylipäänsä vaikuttaa siltä, että tällä hetkellä jokseenkin kaikissa urheilutopeissa on joko toppausta tai sitten ne on muuten muotoiltu korostamaan ja tuomaan rintoja esille. En halua saada tissejäni näyttämään isommilta kuin ne ovat tai muuten nostaa niitä estradille. Kyse ei ole siitä, että häpeäisin kehoani. Päinvastoin pidän itseäni kaikkine muotoineni ihan hyvännäköisenä ja seksikkäänä, mutta en silti etenkään liikuntaa harrastaessa halua, että rintani ovat minussa ensimmäinen huomion kiinnittävä asia. Nykyään meinaa olla myös vaikea löytää esim. kuntosalihousuiksi yhtään löysempiä malleja, kun melkein kaikki on niitä persettä ja haaroja nuolevia trikoita. Onneksi sentään parisen kuukautta sitten löysin itselleni mukavat ja väljähköt, mutta samalla istuvat ja hyvännäköiset treenihousut. Burkhaan en ikinä pukeutuisi, mutta ihan kaiken ei kuitenkaan mun kropassa tarvitse kaikille näkyä. Joitakin asioita haluan jättää vain rakkaani silmille. Tarkennuksena vielä, että jokainen saa mielestäni pukeutua niin kuin haluaa, ja jos piukeat trikoot ja topatut urheiluliivit tuntuvat itsestä hyviltä, niin sitten käyttää niitä. Toivoisin vaan, että kaupoista löytyisi vielä tyylikkäitä urheiluvaatteita, jotka toimisivat myös vähän enemmän yksityisyyden suojana itsen ja muun maailman välillä.

Post A Comment