Vaihdoin leiriä

Kuten jo joskus aiemmin kerroin, niin mä en vaan jotenkin viihtynyt Lady Linella. Salilla ja pukkarissa oli jotenkin jotenkin hirveän unettava tunnelma ja mä envaan saanut salilla itsestäni mitään irti. En mä väitä, että saisin välttämättä missään muuallakaan, mutta nyt rahatilanteen ollessa aiempaa heikompi totesin, että on ihan järjetöntä maksaa kuukausittain sellaista summaa palveluista joita ei saa aikaiseksi käyttää riittävästi. Nyt kun alkuvuoden aikana selvisi lopullisesti sekin, että mun mielestä kaikki ryhmätunnitkin on suurimmaksi osaksi hanurista, niin Lady Linen jäsenyys osoittautui itselleni ihan turhasta maksamiseksi.

Haluan kuitenkin, että mulla on mahdollisuus mennä salille silloin harvoin kun siltä tuntuu. Ja parastahan on tietysti, jos sinne ei ole suunnattoman pitkä matka, jottei vaan ne kilometrit lannistais sitä pientä itävää salifiilistä.

Ratkaisu tupsahtikin sitten sopivasti lähes kotiovelle aika lailla samaan aikaan, kun tein päätöksen irtisanoa Lady Linen jäsenyyden. Poriin avattiin uusi Fitness 24 Seven -kuntosali ja sen sijainti on optimaalisesti n. 100 m päässä mun kotiovelta, joten päätin käydä vilkaisemassa paikat tänään.

 

Kuvankaappaus 2014-4-29 kello 22.51.55

 

Tilat olivat avarat ja valoisat, ja kuntosalilaitteiden lisäksi salilta löytyi myös erillinen tila vapailla painoilla harjoitteluun. Ja jos miesten seura ujostuttaa, niin naiset voivat sulkeutua omaan saliinsa. Sen tarkempaa tutustumista en ehtinyt nyt edes tehdä, mutta allekirjoitin sopparin samoin tein. Huhtikuun aikana liittymällä kun sai kortin hintaan 14,90 €/kk ekan vuoden ajaksi. (norm. 19,90 €). Ja kun irtisanomisaikakin on vain 2kk ilman mitään ’pakko olla ainakin vuosi’-sopimusta, ei tässä ole mitään kamalia riskejä, vaan tuolla hinnalla voi rauhassa nyt ottaa selvää, että viihtyisinkö tuolla yhtään paremmin.

Tänään en valitettavasti karmean oloni vuoksi päässyt uutta treenipaikkaa kokeilemaan ja ainakin pari päivää se asia saa vielä muutenkin odottaa, sillä huominen menee pikaisella Helsingin reissulla ja torstaille on sovittuna vappuhommia ystävien kanssa. Mutta toivottavasti olen perjantaina iskussa ja sopivalla mielellä ja pääsen tutustumaan paikkaan tarkemmin.

Käykö teistä kukaan Fitness 24 Sevenin salilla? Helsingissä niitä ainakin on useampikin. Oletteko viihtyneet?


3 Comments
 • IMAGE
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Joo, täällä Helsingissä on noita jo ihan kivasti ja aloitin 24.ssa noin kuukausi sitten. Olen ollut todella tyytyväinen. Salilla on oma rauha ja tekemisen meininki.
  Ainut pieni miinus tulee sormenjälkitunnisteesta, olen lähes joka kerta joutunut muutaman kerran peruuttamaan kopista ulos, kun laite ei hyväksy mun sormenjälkeä. 🙂
  Mutta käyhän sekin treenistä kun jumppaa ees sun taas siinä pienessä kopperossa, että pääsee sisään salille.
  Laitteet ovat todella hyvät, vapailla painoilla en ole vielä uskaltautunut koklaamaan.

 • Jenni
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Suomessa asuessani ravasin juuri Sörnäisten 24/7. Asuin siitä juuri parin sadan metrin päässä. Itse nautin siitä, ettei siellä ketään kiinnostanut menitkö iskäs verkkareissa treenaamaan, toisin kuin monella nimeltä mainitsemattomalla salilla keskustassa tuntui tuntuvan. Tietysti myös ainainen aukiolo oli plussaa, pääsi vaikka viideltä aamulla treenaamaan!

  Että veikkaan, että olet tehnyt juuri oikean valinnan! Ja kun sali on lähellä niin huomasin, että sinne saattoi mennä vaikka kahdesti päivässä tekemään pienen treenin. Ei tarvinnut stressata, että nyt pakko vetää pitkä ja kova treeni, kun kerran tänne asti tulin. Teki sen mitä teki tai jaksoi ja morkkista pitkästä matkustamisesta ei tuntunut.

 • Kirsi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hyvä Veera, tervetuloa …toivottelee kuntosaliharrastuksen juuri tuolla aloittanut mamma…(;

  –Kirsi–

Post A Comment