Kesän eka paljassääripäivä

Jippii, viikon mittainen leikkikesäloma alkoi tänään! Seuraavan kerran menen töihin vasta ensi tiistaina. Aika luksusta ottaen huomioon, että olin ihan varautunut, ettei mulla ole koko kesänä neljää päivää pidempiä vapaita. Mitään ihmeempiä suunnitelmia mulla ei ole paitsi huomenna pyörähdän Iinan ja Nöppiksen luona Helsingissä. Edes juhannukseksi ei ole mitään menoja tiedossa. Voi vielä olla niin, että Tommi joutuu töihin, joten saattaa hyvin käydä, että nökötän juhannuksen yksin himassa. Mutta eipä sekään ole mikään ongelma, sillä itseksenihän mä parhaiten viihdynkin.

Miniloman kunniaksi halusin tänään leikkiä kesää ja lähteä viileästä tuulesta huolimatta liikkeelle paljain säärin. Onneksi Elban terassille paistoi lämpimästi aurinko, joten siinä tarkeni hyvin mustan takin kanssa siemailla pari lasia viiniä ystävän kanssa. Mutta heti vähänkään varjoisempaan paikkaan joutuessa meinasi kyllä hieman kintut kylmettyä. Mut se on nyt kesä jumalauta! Pitää pystyä kulkemaa hameessa ja sandaaleissa!

mekko-Marimekko/takki-Even&Odd, Zalando/laukku-Liebeskind Berlin/korvikset-H&M/kengät-Bianco, 2nd hand/aurinkolasit-Le Specs (saatu)

Tuo jo pari kertaa aiemmin asukuvissa näkynyt takki on kyllä osoittautunut ihan nappiostokseksi. Samat vanhat vaatteet vaihtaa ihan ilmettään, kun on käytettävissä jotain muutakin kuin nahkarotsi. Esimerkiksi tämä Marimekon trikoomekko näkyy rotsin kanssa täällä. Tuon ohuen ja hulmuavan takin kanssa kokonaisuus on ihan hurjan paljon keveämpi ja naisellisempi. Kivaa vaihtelua siis. Mutta kuljettuani nyt jo viikon tuolla uudella takilla alkaa tulla ikävä rakasta nahkatakkia. Ehkäpä huomenna on taas pitkästä aikaa rotsipäivä.

Vaihtelua näkyi tänään myös hiuksissa, kun otin testiin aamulla postissa testattavaksi saapuneen Cutrinin uuden Chooz sarjan muotoilugeelin. En hitto muista kyllä milloin oisin viimeksi käyttänyt hiusgeeliä! Ehkä joskus ysärillä.

Tosiaan, ehkä joskus ysärillä ja nyt taas. Kosteisiin hiuksiin levitettynä tukkaan sai just siistin geelilookin (kts. alta), mutta harmikseni on kyllä sanottava, että ei se kovin kauaa noin kivalta näyttänyt. Kuivuttuaan tukka lähti tuulessa lentämään ihan totuttuun tapaan. Ja mä niin tahtoisin jotenkin saada tuollaisen wetlookin niin, että se kans pysyis sekä paikoillaan, että sen näköisenä. Pitänee kokeilla vähän reippaammalla töhnämäärällä. Aion muutenkin kyllä jatkaa kokeiluja tuon geelin kanssa sillä hiuksista tuli sen kanssa kuivuttuaan juuri hyvän tuntoiset, siis sai pois sen inhottavan puhtaan tukan liukkauden. Geelistä myös sanotaan, että sen kanssa hiuksia voi päivän mittaan muotoilla uudelleen kosteilla käsillä, joten luulen, että se sopii hyvin siihen mun perus ponnarikampaukseen, jota joutuu aina välillä päivän mittaan korjailemaan.

Mut näytti se mut wetlook tukka siis hetken aikaa hyvältä. Tervetullutta vaihtelua sille työpäivien tis-Aki -ponnarille.

   PS. Muistakaa osallistua edellisen postauksen koruarvontaan


Tags:
,
2 Comments
  • Elina Tuominen -Blogi
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Mun on ihan oikeasti pakko lähteä HMlle metsästämään noita korviksia. Ihan mahdottoman pirtsakat!

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      toivottavasti löytyy jostain myymälästä. Nettikaupasta ehtivät jo loppua. 🙁

Post A Comment