Hotelli Helkan käytävillä

Heippa täältä hotelli Helkan huoneesta 514! Oon työreissulla Helsingissä ja mietin tässä parhaillaan, että veisinkö itseni nyt illalla dinner & movie -treffeille vai viettäisinkö laatuaikaa itseni kanssa ihan vaan hotellilla. Viikonloppu meni töissä ja viime yön unet jäi pakkaamisen ja aikaisen lähdön takia alle viiteen tuntiin Ja huomenaamulla pitääkin olla jo maskeerattavana jo 7.30, joten, joten toi vaihtoehto, ettei tekis yhtään mitään, on aika houkutteleva.Ehkä mä meen vaan saunaan ja illalliselle alakertaan Helkan keittiöön. 

Sen verran ehdin jo kuitenkin tehdä, että kävin nappailemassa asukuvia hotellin käytävillä töistä päästyäni. Rättien lisäksi kuvissa näkyy hieman Helkan miljöötäkin.

mekko-Soyaconcept/nahkarotsi-Junarose (saatu)/kengät-Vagabond/huivi-Esprit/silmälasit-Gucci (saatu)

Liikennevaloissa tänään yksi mummo katseli mua pitkään ja ehdin jo vähän ihmetellä tuijotusta. Sitten se juuri ennen valojen vaihtumista sanoi, että "Onpa teillä kauniit kengät, niin puhtaan valkoisetkin vielä". Tuli hirmu hyvä mieli ja huikkailin sille iloisesti kiitokset ja mukavaa syksyn jatkoa. Mulla on ollut nuo Vagabondin kaunoluistimilta näyttävät nilkkurit jo muutaman vuoden jä mä en vieläkään itse oikein tiedä onko ne kivat vai aika kauheet. Mutta hirmuisen raikkaalta ne kyllä jalassa näyttää ja ovat vielä mukavatkin paksun koron ja pohjansa ansiosta. 

Olin täällä Helkassa viimeksi lokakuun alussa ja silloin nukuin yöni heinäpaalien alla. Tällä kertaa saan sänkyyn käydessäni katsella mäntymetsää ja sinistä vettä. Edellisellä vierailulla oli sen verran party moodi, että aamianen jäi kokeilematta, mutta huomenna aion kyllä startata päiväni pekonilla, munalla ja croissantilla. Jos ei niitä oo aamiaisella, niin tulee kaamee pettymys! 

Tää hotelli on tosi viihtyisä ja symppis ja todella hyvällä paikalla, mutta pieniä puutteitakin on. Esimerkiksi tässä tämän kertaisessa huoneessa ei oo lainkaan jääkaappia. Vaikka ei oliskaan kylmää vaativia minibaarituotteita tarjolla, niin tykkään kyllä, että hotellihuoneessa on pieni jääkaappi, mahdollisia eväitä ja juomia varten. Toinen asia josta aina ilahdun hotelleissa, on kylpyamme, mutta täällä on tyytyminen suihkuun. Mutta muuten kyllä varsin kivan oloinen perushotelli näiden parin vierailun perusteella. Aamiainen määrittää sitten kovasti lisää kokonaisarviota. Jos on huonot croissantit (tai puuttuu kokonaan), saa multa heti miinusta. 

Mut nyt mä lukasen rauhassa ostamani akkainlehdet ja taisin tulla siihen tulokseen, että sauna ja illallinen on parempi vaihtoehto kuin leffa ja ruoka. Rennoissa merkeissä siis menee tää maanantai-ilta!


Tags:
5 Comments
 • Haituva
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Olen aina vierastanut reippaammin polven ylle jääviä trikoomekkoja. Kesällä hellemekossa sen olen jotenkin vielä ”sallinut” mutta syksyllä ei ole oikein enää osannut mieltää sitä oikeaksi mekkomitaksi. On kaivannut niitä ainakin polveen yltäviä. Vaan mun mitoilla eivät aina sinne yllä. Nyt olen tässä useamman postauksen aikana nähnyt niitä sinulla. Ja hupsan. Alkaa ajatus kääntyä. Sehän on just hyvä noin. Miksi peittää sorjat sääret. Kauniisti vielä paksummat sukkikset paitsi lämmittävät, myös tuovat säärten linjat esille. Kiitos 🙂

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Ei muuta kuin säärtä peliin! Syksy on mun mielestä just oivallista aikaa lyhyemmillekin helmoille, kun voi pitää paksuja sukkiksia ja valita yläosaksi vaikka reilun neuleen jolloin kokonaisuus ei todellakaan ole mitenkään liikaa paljastava,

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oon vieraillut aika monessa Helsingin hotellissa ja pakko sanoa, että Helgassa olen saanut ihan parhaan palvelun. Minusta se on muutenkin niin symppis ja kivan kokoinen hotelli. 🙂

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   joo, tykkään kans ennemmin tällaisista vähän pienemmistä hotelleista ja Helka on kyllä varsin mainio. Aamiainenkin varsin toimiva vaikkei mitään erityistä tarjonnutkaan.

 • Sande
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Joskus vuosia sitten tuli myöskin yövyttyä Helgassa, ihana pieni hotelli ja meille kävi vielä tuuri, että saatiin saunallinen huone.

Post A Comment