Joulun palapelilahja

Enemmän kuin mistään itse saamastani lahjasta, olin tänä vuonna innoissani itse Tommille osoittamastani joululahjasta. Olin jo viikkoa ennen joulua ihan täpinöissäni ja odotin, että muru vihdoin pääsee pakettinsa avaamaan. Pariin otteeseen meinasin jo vahingossa jotain möläyttääkin, kun tuli mieleen jokin lahjaa koskeva käytännön asia. 

Ja että miksikö olin niin into piukeana tästä asiasta? No koska kyseessä oli lahja, joka on jotakin yhteistä ja myös itselleni äärettömän mieleistä. Nyt on jotain kivaa mitää kevättalvella odottaa.

Koska kyseessä ei ollut mikään fyysinen asia, halusin kuitenkin kuitenkin jotakin mitä voisin paketoida kuusen alle. Niinpä väsäilin pienen kuvakollaasin siitä mitä tuleman pitää ja teetin tiedostosta palapelin, jonka Tommi sai koota saadakseen tietoonsa mitä lahjani pitää sisällään. 

Maaliskuussa suunnataan siis kahdenkeskiselle kaupunkilomalle Köpikseen! Homma lähti liikkelle kylläkin hyvin itsekkäistä lähtökohdista, sillä tsekkailin lempibändini Amorphiksen keikkakalenteria sillä silmällä, että mihin lähtisin itsekseni heitä katsomaan, mutta kun aikataulussa sitten osui silmiin Kööpenhamina, niin siitä se idea sitten lähti. Mieheni on intohimoinen olutharrastaja ja Köpis on sen lajin ihmiselle ykköskaupunki Euroopassa. Sieltä löytyy Euroopan parhaat pienpanimot ja olutravintola jos toinenkin. Niinpä tulin siihen tulokseen, että tämä reissu tarjoaisi just hyvin jotain meille molemmille. 

Lennot, hotelli ja keikkaliput siis hommattu. Olut- ja ravintolahommia ja muita vierailukohteita ja nähtävyyksiä kartoitetaan sitten yhdessä ja tehdään sotasuunnitelmaa. Tuntui olevan miehelle ihan mieluinen lahja. 🙂

Jos on jotain huippuja Köpis-vinkkejä, niin otetaan niitä mielellään vastaan!

 

 


5 Comments
 • Lintu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tämä! http://copenhagenstreetfood.dk/en/
  Erinomainen tunnelma, valittavissa kaikki mahdollinen ruoka taivaan ja maan väliltä. Iso suositus!

 • sakeinan
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Vinkkinä, illalla/yöllä takseja saa vain lennosta jos nyt satut sellaisen jostakin bongaamaan.

  Kävimme keikalla Köpiksessä ja keikkapaikka oli n. 5km päässä keskustasta. Keikan päätyttyä busseja ei kulkenut ja takseja ei näkynyt. Jouduimme kävelemään uppo-oudoilla kaduilla yöllä keskustaan takaisin. Kävimme parista raflastakin kysymässä josko he tilaisivat meille taksin, mutta tilaamalla ei kuulemma saa.

  Joten selvittäkää miten pääsette yöllä takaisin hotelliin jos matkaa on enemmän kuin kävelymatkan verran.

 • AdaT
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Olimme viime kesänä Köpiksessä ja tässä muutama ravintolavinkki blogistani (sopii siis myös mainiosti lapsettomille vaikka vauvanäkökulmasta jtun kirjoitinkin). http://ronnala.blogspot.fi/2015/08/syomassa-koopenhaminassa.html

 • -A
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihana idea antaa mahtava lahja!!

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tosi hieno lahja niin reissu kuin palapelikin! Pitääpä laittaa vinkkinä korvan taakse 🙂

Post A Comment