Valkoisempi hymy vaivattomasti

-Kaupallinen yhteistyö Pepsodentin kanssa- 

Hymy on mulle tosi tärkeä. Koen sen olevan ehdottomasti kaunein asia itsessäni. Tai ei niinkään se hymy itsessään, mutta hymy kaunistaa mielestäni enemmän kuin mikään meikki tai muu itsensä tuunaaminen. Tykkään itsestäni ehdottomasti eniten hampaat esillä leveästi virnistellen ja siksi mua harvoin nähdään blogikuvissakaan vakavana. 

Hammasrivini ei ole mitään Hollywood-tasoa. Teini-iässä olisin halunnut eroon vampyyrikulmahampaistani ja haaveilin niiden hiomisesta huomaamattomammiksi, mutta sittemmin olen tykästynyt niihin todella. Vinoista alahampaista, vampyyrikulmista ja luonnostaan hieman kellertävästä väristä huolimatta tykkään kovasti hammasrivistöstäni ja koen hymyni nätiksi ja persoonalliseksi.

En ole koskaan kokenut tarvetta varsinaiseen hampaiden valkaisuoperaatioon, mutta kyllä minä aina kaupan hyllyllä mieluusti tartun juurikin sellaiseen tahnatuubiin, joka lupaa hieman valkoisemman hymyn. 

Vaikka itse en juokaan kahvia tai tupakoi (molemmat tosi pahoja hampaiden värille!), niin värjäymiä aiheuttavat myös mm. colajuomat, punaviini, tee, mustikka ja jotkin lääkeaineet. Happamat ruoka-aineet puolestaan kuluttavat hammaskiillettä, joka taas entisestään herkistää hampaita värjäytymille. Kaiken tuon vastapainoksi hellävaraisesti valkaiseva hammastahna tuntuu varsin luontevalta ja tarpeelliselta valinnalta.

Meidän taloudessa on jo pitkään ollut käytössä Pepsodentin White Now-sarjan tuotteet, joten tutustuin ilolla myös uusimpiin saman sarjan CC-tuotteisiin. Uusien Correction & Care -hammastahnojen vaikutus perustuu mekaanisen puhdistuksen lisäksi tuotteen siniseen väriin, joka hämää hampaat välittämästi valkoisemman näköisiksi. Vähän kuin photoshop-filtteri! Ei siis pelkoa, että tahna vaurioittaisi hampaita vaan päinvastoin tuote sisältää kiillettä vahvistavia mineraaleja.

Kaikkien oikeasti tärkeiden ominaisuuksien kuten hoitavuuden, puhdistustehon ja hellävaraisuuden lisäksi itse kaipaan hammastahnaltani kahta asiaa: sen täytyy maistua hyvältä ja raikkaalta sekä vaahdota kunnolla.

Muistan kuinka lapsena katselin kun isosiskoni pesivät hampaitaan ja olin kateellinen, kun heillä tuli pestessä paljon vaahtoa, mutta minulta ei. Mitä lie hölmöä lastentahnaa minulla ollut, ja koin, että kunnon hammastahnavaahto on isojen tyttöjen juttu. Niinpä edelleen aikuisenakin kartan tahnoja, jotka eivät juuri vaahtoa. 😀

Pepsodentin CC-tuotteissa on onneksi kunnossa sekä maku, että sopiva vaahto. Tahnaa on vielä paranneltu aiemmista White Now -tuotteista siten, ettei se ole väriltään enää ihan niin sininen, eikä siten sotke enää lavuaaria ja suupieliä samaan malliin. 

En voinut välttää kiusausta koota tällaista hampaidenpesuilmeet-kollaasia. Just hyviä kuvia! Se on tuo hammaspeikon taltuttaminen joidenkin otosten perusteella aika rankkaa ja agressiivista puuhaa. 

White now CC-tahnoja on saatavilla kaksi versiota: sinisävyisessä tuubissa oleva Correction & Care ja pinkkisävyinen Correction & Care Bright. Tutustu tuotteisiin lisää TÄÄLLÄ.

Itse otin käyttöön ekana tuon Bright-version, koska se sopi niin hienosti yhteen hammasharjani kanssa. Sillä kyllähän sillä tuotteen ulkonäölläkin on väliä sisällön lisäksi! 

 

 

 


5 Comments
  • Vierailija
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Ihan mielenkiinnosta, oletko miettinyt sähköhammasharjaa? 🙂 Itsellä ollut jo pari vuotta ja takaisin normiharjaan en vaihtaisi! Tuntuu, että normiharjalla jää likaiseksi hampaat.

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      Mä en tykkää käyttää sähköhammasharjaa, kun se tärinä kutittaa mun nenää aina niin paljon että ahdistaa. 😀

      En toki ole nyt muutamaan vuoteen edes kokeillut, että oisko tapahtunut kehitystä vehkeissä eivätkä olisi enää samanlaisia tärisijöitä. Mutta kaikki kokeiluni ovat olleet epämiellyttäviä.

      • Vierailija
        Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

        Okei, hauska vastaus 😀 kyllähän ne kieltämättä tärisee.

  • Vierailija
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Niin että valkaisiko se nyt hampaita vai oliko tämä vaan näitä maksettuja mainoksia taas…(?)

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      Oli maksettu kaupallinen yhteistyö, kuten postauksen alussa olen maininnut. mutta olen itse käyttänyt noita CC-tahnoja jo tosi pitkään ja itse koen, että optinen vaikutus on välitön. Ja ainakaan hampaani eivät ole enempää kellastuneet sinä aikana kun olen näitä tahnoja käyttänyt (jo muutaman vuoden). Mutta en siis pystynyt mitään varsinaiss testijaksoa tekemään, sillä olin tosiaan käyttänyt Pepsodentin cc-tahnoja jo pitkään ennen tätä, joten ei ole sitä ennen-tilannetta muistissa.

Post A Comment