I love my job – mahtavan duunikeikan kuvasatoa

Olen tässä niin innoissani tuoreesta yrittäjyydestäni, että saanen postata hieman duunijuttuja. Tänään olen fiilistellyt uutta työhuonettani, kun ehdin vihdoin viemään sinne ekoja kalusteita ja tavaroita ja viettänyt aikaa pohtien uuden työkoneen kokoonpanoa.

Että Fusion Drive -kovalevy vai SSD ja kuinka merkittävä ero on Intel Core i5 ja i7 -prosessoreilla. Onneksi on näihin asioihin paremmin perehtyneitä ystäviä, jotka ovat minua aiheessa kärsivällisesti konsultoineet. Että jospa sitä jo huomenna saisi aikaiseksi pistää uuden myllyn tilaukseen. 

Mutta olen minä varusteiden hankinnan ja muuttopuuhien lisäksi ehtinyt ihan niitä töitäkin tekemään. Yhden kuvauksen saldoa haluaisin esitellä teillekin, kun on aiheeltaan loistavasti tähänkin blogiin sopivista kuvista kyse.

Porilainen Katoko myy monen muun designmerkin ohella myös kotimaisen Vimman vaatteita ja nyt heille tuli juuri myyntiin uusia tuotteita suositulla Letti-kuosilla. Tämä uusi minttu sävy Letti-kuosista on saatavana eksklusiivisesti Katokosta sekä myymälästä että nettikaupasta. Minä sain tehtäväkseni ikuistaa uudet tuotteet nettikauppaa varten ja hitsit kun olikin kivat ja etenkin pienimpien mallien ansiosta vauhdikkaat kuvaukset! 

Tässä muutama kuva, lisää tuotteita löydät Katokon sivuilta. Lasten vaatteita on saatavilla kokovälillä 60-140 (hieman tuotteesta riippuen) ja naisten vaattet ovat One size -tuotteita paitsi legginssit joissa saatavilla koot XS-XL. 

I love my job! 

PS. Tsekkaa alla olevasta postauksesta alekoodi BomBomin nettikauppaan Sporting Way -treenivaatteisiin!


5 Comments
 • Salla
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Voin kuvitella miten hauska työkeikka on ollut 🙂

  Upea lopputulos!

 • Alissa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Apua, tuo ylin kuva on jotain uskomattoman ihanaa! Suloisuuden huipentuma. Oot kyllä rautainen ammattilainen 🙂

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Voi ihanuutta mitä kuvia !! Tuo rusettipanta on ihan namu! En löytänyt sitä nettikaupasta, onkohan sitä saatavissa? Päivi S

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Panta ei ollut Katokon valikoimista, vaan mallin omaa rekvisiittaa, joten en tiedä mistä hankittu.

 • Anna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Voi miten nuo lapset on suloisia❤️ Mummilla tulee nyt tippa silmään, kun olen kaukana kullanmuruistani.

Post A Comment